Even voorstellen: Annevi!

RedactieAlgemeen

Hoi allemaal!

Ik ben Annevi, 21 jaar en ik zit in mijn laatste jaar van de Bachelor Rechtsgeleerdheid. Ik ben ondertussen bijna een jaar werkzaam bij Stichting Rechtswinkel Rotterdam. Daarnaast  maak ik sinds mei deel uit van het bestuur van de Rechtswinkel. Daarnaast houd ik mij in mijn vrije tijd graag bezig met hockeyen, hardlopen, reizen en sociale bezigheden.

Gedurende de Bachelor Rechtsgeleerdheid voelde ik sterk de behoefte om de opgedane kennis in te zetten voor mensen die het nodig hebben. Niet iedereen heeft de kennis of de mogelijkheid om juridische situaties op een goede manier te behandelen. Dit kan ik me heel goed voorstellen. Ik vind het erg fijn om met of voor deze mensen een werkbare en rechtvaardige oplossing te vinden.

De rechtsgebieden die mij in het bijzonder aanspraken zijn het aansprakelijkheidsrecht en het arbeidsrecht. Vragen over een arbeidsovereenkomst, ontslagrecht of zelfs werknemersaansprakelijkheid vind ik zeer interessant. Mocht u een vraag over een van deze rechtsgebieden hebben, of ieder ander gebied, dan help ik u graag!

Samen met mijn bestuur hoop ik de Stichting Rechtswinkel Rotterdam naar een hoger niveau te tillen, zodat wij nog meer mensen van de juiste rechtshulp kunnen voorzien. Met het huidige bestuur heb ik het grootste vertrouwen dat dit gaat lukken!

Het is ontzettend interessant en uitdagend om samen met mijn leuke collega’s te proberen mensen steviger in hun schoenen te laten staan op juridisch vlak. Hier ga ik de komende tijd dan ook zeker mee door! Mijn collega’s en ik staan op maandag en donderdag (13:30-17:30u), dinsdag, woensdag en vrijdag (8:30-12:30u) klaar om uw juridische vraag telefonisch te beantwoorden.

 

 

RedactieEven voorstellen: Annevi!