Even voorstellen: Camille!

RedactieAlgemeen

Hallo allemaal!

Mijn naam is Camille, ik ben 20 jaar oud en ik ben een Rotterdammer in hart en nieren. Ik bevind mij nu aan het einde van mijn studie Rechtsgeleerdheid en studeer daarom de komende vier maanden in het prachtige (regenachtige) Schotland. Mijn hobby is hard trainen in de sportschool, maar een gezellig feestje op zijn tijd kan ik ook waarderen.

Inmiddels werk ik nu al iets langer dan een jaar met veel plezier bij Stichting Rechtswinkel Rotterdam. Het is een plek waar studenten hun steentje kunnen bijdragen aan het toegankelijk maken van het recht voor de maatschappij en dit is dan ook de voornaamste reden waarom ik het werk zo leuk vind. Als medewerker krijg je verschillende soorten zaken voorgeschoteld, maar de zaken waarvan mijn hart echt sneller gaat kloppen zijn die op het gebied van het arbeidsrecht en het verbintenissenrecht. Ik vind het namelijk fijn als ik een cliënt kan helpen die te maken heeft met een werkgever die het loon te laat uitbetaalt of met een winkel die de garantievoorwaarden aan zijn laars lapt.

Naast het geven van telefonisch advies maak ik sinds kort deel uit van het bestuur van Stichting Rechtswinkel Rotterdam. Ik houd mij voornamelijk bezig met de boekhouding. Dit klinkt misschien saai, maar dat is het totaal niet. Het geeft mij meer inzicht in de structuur van Stichting Rechtswinkel Rotterdam en ondanks dat ik geen fiscale/financiële achtergrond heb, ben ik deze uitdaging niet uit de weg gegaan. Het is namelijk leuk om nieuwe vaardigheden te leren.

Mocht u te maken hebben met een juridisch probleem, aarzel dan niet om ons te bellen! Mijn collega’s en ik staan op maandag en donderdag (13:30-17:30) en dinsdag, woensdag en vrijdag (8:30-12:30) klaar om uw juridische vragen telefonisch te beantwoorden.

Tot horens!

Camille

RedactieEven voorstellen: Camille!