Even voorstellen: Cheyenne!

RedactieAlgemeen

G’day mate!

Ik ben Cheyenne, 21 jaar oud en ik ben derdejaars studente Rechtsgeleerdheid. Ik ben geboren en getogen in Rotterdam, maar op dit moment woon ik een aantal maanden in Sydney, Australië om vakken te volgen aan UNSW(University of New South Wales).

Ruim een jaar geleden ben ik bij de Rechtswinkel Rotterdam gaan werken en ik kan niet wachten om weer verder te gaan na mijn terugkomst in Nederland. Er is op dit moment zo veel onrecht in de wereld en het helpen van mensen geeft mij veel voldoening, hoe groot of klein onze bijdrage dan ook kan zijn. Deze ervaring is voor mijzelf ook van toegevoegde waarde door de mogelijkheid om theorie uit de studie in de praktijk toe te passen. Het is fascinerend om te zien hoe de theorie en praktijk niet altijd overeenstemmen, waardoor men flexibel moet zijn. Samen met mijn collega’s proberen we dan toch het juiste antwoord te vinden en iemand correct te informeren over zijn of haar rechtspositie.

Naast mijn vrijwilligerswerk bij de Rechtswinkel ben ik sinds 2016 werkzaam als student-assistent bij de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Mijn interesse ligt in het staatsrecht en internationaal recht, maar dit soort vraagstukken horen wij uiteraard niet vaak gedurende het telefonisch spreekuur. Toch vind ik het altijd leuk om vragen uit andere rechtsgebieden te krijgen, omdat ik het zeer belangrijk vind om praktijkervaring op te doen en jezelf te ontwikkelen in een breed scala van rechtsgebieden, ongeacht de uiteindelijke carrièrerichting. Mijn collega’s en ik staan op maandag en donderdag (13:30-17:30) en dinsdag, woensdag en vrijdag (8:30-12:30) klaar om uw juridische vraag telefonisch te beantwoorden.

RedactieEven voorstellen: Cheyenne!