Even voorstellen: David!

RedactieAlgemeen

Beste lezer,

Mijn naam is David. Ik ben drieëntwintig jaar oud en ik bevind mij momenteel in het derde jaar van mijn bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Naast mijn studie ben ik erg geïnteresseerd in geschiedenis en politiek. Daarnaast ben ik een natuurliefhebber en ga ik graag op reis, in het bijzonder naar Centraal- of Oost-Europa.

De juridische wereld behoorde al op vroege leeftijd tot mijn interessegebied. Mijn studiekeuze is dan ook nooit een lastige geweest. Destijds wilde ik graag strafrechtadvocaat worden. Inmiddels heb ik ontdekt dat mijn passie in het aansprakelijkheidsrecht ligt, daarbij in het bijzonder de letselschadepraktijk. Ik hoop dan ook om, na afloop van mijn bachelor, aan de master Aansprakelijkheid en Verzekering te beginnen.

Na mijn propedeuse te hebben behaald, ging ik op zoek naar een leuke bijbaan om mijn juridische kennis in de praktijk te brengen. Uiteindelijk ben ik als juridisch medewerker bij de Stichting Rechtswinkel Rotterdam aan de slag gegaan. Inmiddels ben ik hier ongeveer een jaar met veel plezier werkzaam. De werkzaamheden bij de Rechtswinkel hebben mij ontzettend veel geleerd. Daarnaast geven deze werkzaamheden mij ook veel voldoening. Het is voor veel mensen lastig om tijdens een juridisch conflict de juiste weg naar een rechtvaardige oplossing te vinden. Het is voor mij geweldig wanneer ik deze mensen met mijn juridische kennis en vaardigheden hierbij op weg kan helpen.

Naast de gebruikelijke werkzaamheden zet ik mij vanaf 7 mei 2018 in als voorzitter voor de Stichting Rechtswinkel Rotterdam. Met het voorzitterschap hoop ik een bijdrage te kunnen leveren aan de kwaliteit van de door ons aangeboden juridische dienstverlening. Daarnaast wil ik er in ieder geval voor zorgen dat onze Rechtswinkel nog lang een begrip in Rotterdam zal blijven!

Iedereen krijgt, vroeg of laat, te maken met de juridische wereld. Het is voor mij en mijn collega’s erg interessant en leuk om mensen met juridisch advies bij te staan, om hen vervolgens te helpen hun rechten geldend te maken. Daarom staan mijn collega’s en ik op maandag en donderdag (13:30-17:30) en dinsdag, woensdag en vrijdag (8:30-12:30) klaar om uw juridische vragen telefonisch te beantwoorden en u te helpen bij het vinden van de juiste weg naar het oplossen van uw probleem.

Tot horens!

 

RedactieEven voorstellen: David!