Even voorstellen: Fanny!

RedactieMedewerkers

Hi allemaal,

Mijn naam is Fanny en naast mijn studie rechtsgeleerdheid ben ik actief als medewerker en voorzitter van de Stichting Rechtswinkel Rotterdam. In mijn vrije tijd hou ik van hardlopen, afspreken met vrienden en een goede Netflix-serie.

Sinds mei werk ik als vrijwilliger bij de rechtswinkel. Ik vind het vooral mooi om te zien hoe je mensen met juridisch advies écht kan helpen! Consumenten, werknemers en huurders worden niet altijd gewezen op hun rechten. Dit heeft als gevolg dat er vaak onrechtmatige situaties ontstaan. Het is erg fijn dat wij hier een stokje voor kunnen steken door het geven van juridisch advies. En als we onze cliënten telefonisch niet verder kunnen helpen, hebben we gelukkig de mogelijkheid ze uit te nodigen voor een gesprek of door te verwijzen naar een van onze partneradvocaten.

In welk rechtsgebied ik me in de toekomst ga specialiseren, weet ik nog niet. Voor nu ben ik vooral geïnteresseerd in het contractenrecht en arbeidsrecht. Dus heb je een vraag over algemene voorwaarden of werk je onder slechte arbeidsomstandigheden? Schroom dan niet en bel de Rechtswinkel 🙂

RedactieEven voorstellen: Fanny!