Even voorstellen: Feron!

RedactieAlgemeen

Hallo allemaal!

Ik ben Feron, 21 jaar en derdejaars studente Rechtsgeleerdheid aan de Erasmus Universiteit.

Sinds september 2015, nadat ik mijn propedeuse behaalde, ben ik werkzaam bij de Rechtswinkel. Ik merk dat dit bijbaantje me veel voldoening geeft omdat ik op deze manier de mogelijkheid heb om dat wat ik tijdens mijn studie leer in de praktijk toe te passen. En daarbij komt dan dat ik zo ook mensen kan helpen, hoe fijn is dat!?

Naast mijn werk bij de Rechtswinkel ben ik werkzaam als juridisch secretaresse op een advocatenkantoor. Ook daar leer ik hoe ik de theorie die ik op de universiteit voorgeschoteld krijg, moet toepassen in de praktijk.

De juridische vraagstukken die mij het meest aanspreken zien op het civiele recht, en dan met name op het overeenkomstenrecht. Ik vind contractenrecht, civielrechtelijke aansprakelijkheid, schadevergoedingsrecht etc. ontzettend interessant en ben dan ook zeker bereid om me te verdiepen in complexe situaties die daar op zien.  Mocht u over een van deze onderwerpen een vraag hebben, schroom dan niet om te bellen, want ik sta graag voor u klaar. Hiernaast spreekt ook het strafrecht mij erg aan.

Helaas zit mijn tijd bij de Rechtswinkel er bijna op, maar ik kan wel zeggen dat ik u in de afgelopen 1,5 jaar met veel plezier heb geholpen en daarnaast erg veel heb kunnen leren. Nu maar op zoek naar de volgende uitdaging!

Mijn collega’s en ik staan op maandag en donderdag (13:30-17:30) en dinsdag, woensdag en vrijdag (8:30-12:30) klaar om uw juridische vraag telefonisch te beantwoorden.

RedactieEven voorstellen: Feron!