Even voorstellen: Isabella!

RedactieAlgemeen

Hi allemaal!

Mijn naam is Isabella, ik ben 22 jaar en ik bevind mij nu in het laatste jaar van de studie Rechtsgeleerdheid aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Vorig jaar zomer heb ik gesolliciteerd bij de Stichting Rechtswinkel Rotterdam. Waarom? De rechtswinkel zorgt ervoor dat iedereen in onze samenleving de kans krijgt om zonder al te veel drempels juridisch advies in te winnen. Daar wilde ik heel graag mijn steentje aan bijdragen.

Inmiddels werk ik ruim een jaar als vrijwilliger vol enthousiasme bij de Stichting Rechtswinkel Rotterdam en maak ik sinds mei deel uit van het bestuur. Het geeft mij (nog steeds) voldoening en energie als ik iemand goed kan helpen met een juridische vraag. Daarnaast is het erg leuk om je opgedane juridische kennis in de praktijk te brengen en verder te ontwikkelen binnen een heel gezellig en leuk team.

De rechtsgebieden die mij in het bijzonder aanspreken zijn het arbeidsrecht en het verbintenissenrecht. Vragen over bijvoorbeeld een arbeidsovereenkomst, het ontslagrecht, werkgeversaansprakelijkheid, een koopovereenkomst of andere overeenkomsten vind ik erg interessant. Dus mocht u een vraag over een van deze rechtsgebieden hebben, of een ander rechtsgebied, dan help ik u graag!

Mijn collega’s en ik staan op maandag en donderdag (13:30-17:30) en dinsdag, woensdag en vrijdag (8:30-12:30) klaar om jouw juridische vraag telefonisch te beantwoorden.

P.S. Wil jij ook de voorstelstukjes van mijn hele leuke en gezellige collega’s lezen? En/of wil je up-to-date blijven van interessant juridisch nieuws? Like dan onze Facebookpagina!

 

RedactieEven voorstellen: Isabella!