Even voorstellen: Jeroen!

RedactieAlgemeen

Hoi Allemaal!

Ik ben Jeroen, 20 jaar en ik zit in mijn tweede jaar van de bachelor Rechtsgeleerdheid. Volgend jaar ga ik mijn een na laatste jaar in. Dit komt omdat ik ook nog de bachelor Fiscaal Recht erbij wil gaan doen. Het lijkt mij namelijk handig om zo goed mogelijk onderlegd te zijn.

Ik houd van sporten, series kijken en met vrienden afspreken. Ik ben bij de rechtswinkel gegaan om de juridische kennis die ik op doe bij mijn studie op een praktische en behulpzame manier toe te passen. Het volgen van een studie zoals rechten bereid je naar mijn mening niet genoeg voor dus is dit een heel leuke optie om te doen. Je kan bij de rechtswinkel al echt ‘ruiken’ aan het echte leven van een juridische adviseur. Daarnaast zijn de problemen die je behandelt enorm verschillend: van kwesties over de voogdij tot de voorwaarden van een arbeidsovereenkomst. Het geeft daarbij een goed gevoel om mensen te kunnen helpen met een simpel telefoontje. Daarnaast bestaat het team van de rechtswinkel uit een groep vriendelijke en enthousiaste studenten. Je voelt je gelijk welkom doordat je collega’s er altijd zijn om je uit de brand te helpen bij bijvoorbeeld een probleem waar jij het antwoord niet direct op weet. Verder doen we ook veel leuke dingen samen zoals een keertje bowlen of borrelen. Dit zorgt voor een hele goede dynamiek in de groep.

Vanaf mei zijn Esther en ik de nieuwe penningmeesters geworden. Samen houden wij de uitgaven in de gaten maar proberen we ook nieuwe inkomstenbronnen te vinden. Dit vind ik een heel leuke uitdaging. Samen met mijn bestuur hoop ik daarnaast de Stichting Rechtswinkel Rotterdam naar een hoger niveau te tillen, zodat wij nog meer mensen van de juiste rechtshulp kunnen voorzien. Met het huidige bestuur heb ik het grootste vertrouwen dat dit gaat lukken!

De rechtswinkel is elke dag voor u open; maandag en donderdag van 13:30 uur tot 17:30 uur en dinsdag, woensdag en vrijdag van 08:30 uur tot 12:30 uur. Schroom niet om ons te bellen (010 413 0090)!

RedactieEven voorstellen: Jeroen!