Even voorstellen: Koen!

RedactieAlgemeen

Hallo allemaal!

Ik ben Koen, 23 jaar en zit momenteel in het derde jaar van de bachelor Rechtsgeleerdheid. Mijn interesse gaat vooral uit naar het ondernemingsrecht. Na het behalen van mijn bachelor ben ik van plan te beginnen aan de master Ondernemingsrecht. Sinds oktober 2018 ben ik werkzaam als juridisch medewerker bij Stichting Rechtswinkel Rotterdam. Naast de normale werknemers activiteiten ben ik sinds mei voorzitter van het bestuur van de Rechtswinkel. Als ik niet bezig ben met studie gerelateerde activiteiten, houd ik mij In mijn vrije tijd graag bezig met sporten, reizen en leuke activiteiten met vrienden.

Na twee jaar theoretische kennis te hebben opgedaan tijdens mijn studie, leek het mij een goed idee om die kennis in de praktijk te brengen. De Rechtswinkel is de perfecte plek om voor het eerst juridische werkzaamheden te verrichten. De werkzaamheden hebben mij enorm veel geleerd. Daarnaast geeft het mij erg veel voldoening om mensen te kunnen helpen bij het vinden van een oplossing voor een juridisch probleem.

Samen met mijn bestuur ben ik van plan om het komende jaar de Stichting Rechtswinkel Rotterdam naar een hoger niveau te tillen. Als voorzitter zal ik ernaar streven dat onze kwaliteit gewaarborgd blijft. Daarnaast willen wij het komende jaar nog meer mensen bereiken en ondersteunen met juridische vraagstukken. Met het huidige bestuur ben ik ervan overtuigd dat dit gaat lukken!

De kans is groot dat u een keer in aanraking komt met de juridische wereld. Samen met mijn collega’s willen wij u hier graag advies over leveren en, indien mogelijk ondersteunen. Mijn collega’s en ik staan op maandag en donderdag (13:30-17:30u), dinsdag, woensdag en vrijdag (8:30-12:30) klaar om uw juridische vraag telefonisch te beantwoorden. U kunt ons bereiken op het nummer: 010 413 0090.

 

 

RedactieEven voorstellen: Koen!