Even voorstellen: Lucy

RedactieAlgemeen

foto-linked-in

Hallo allemaal!

Mijn naam is Lucy, ik ben 22 jaar oud en dit jaar verwacht ik mijn bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Leiden af te ronden. Naast mijn activiteiten bij de rechtswinkel ben ik werkzaam als buitengriffier op de sector kanton van de rechtbank Rotterdam. Ondanks het feit dat ik dus aardig wat tijd met mijn neus boven de wetboeken hang, ben ik zeker niet vies van een feestje op zijn tijd. Daarnaast is het nog maar één weekje trainen (help) tot ik met een paar rechtswinkelcollega’s de Bruggenloop van Rotterdam zal gaan rennen.

Vorig jaar zomer heb ik gesolliciteerd bij de Rechtswinkel Rotterdam, omdat ik wilde leren hoe het recht concreet kan worden toegepast in de praktijk. In mijn tijd bij de rechtswinkel ben ik me steeds meer gaan beseffen dat het recht soms enigszins ontoegankelijk of onnodig gecompliceerd kan overkomen. Het geeft me dan ook erg veel voldoening als ik iemand goed kan helpen met een juridische vraag. Juist omdat de vragen vaak heel gevarieerd zijn, blijf ik altijd weer nieuwe dingen bijleren en blijft het werk me plezier geven. Bovendien draagt het hechte team van rechtswinkeliers zeker bij aan de gezelligheidsfactor.

De rechtsgebieden die mij in het bijzonder interesseren zijn het personen-, familie- & erfrecht en het intellectueel eigendomsrecht. Mocht je dus een vraag hebben over een testament, huwelijkse voorwaarden of heeft iemand inbreuk gemaakt op je portretrecht, twijfel dan niet om te bellen naar de rechtswinkel, dan help ik je graag verder! Voor alle andere vragen kun je uiteraard ook bij mij terecht.

Mijn collega’s en ik staan op maandag en donderdag (13:30-17:30) en dinsdag, woensdag en vrijdag (8:30-12:30) klaar om jouw juridische vraag telefonisch te beantwoorden.

 

RedactieEven voorstellen: Lucy