Even voorstellen: Nina!

RedactieMedewerkers

Hoi, deze week is het mijn beurt op mijzelf voor te stellen. Mijn naam is Nina en ik werk nu bijna een jaar met veel plezier als vrijwilliger bij Stichting Rechtswinkel Rotterdam. Ik zie het werken bij de rechtswinkel voor mijzelf als een enorme kans om theorie in praktijk te brengen en nieuwe dingen te leren en daarnaast, het belangrijkste, om andere mensen te helpen. Een win-winsituatie!

Vorig jaar heb ik mijn bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Erasmus Universiteit afgerond. Naast Rechtsgeleerdheid ben ik geïnteresseerd in economie en daarom ben ik op dit moment bezig met een master in Behavioural Economics. Volgend jaar zal ik ook nog een master Rechtsgeleerdheid doen om mij verder te specialiseren op het gebied van rechten. Naast mijn studie werk ik op dit moment ook als juridisch secretaresse bij een advocatenkantoor en in mijn vrije tijd vind ik het leuk om te sporten (hardlopen en tennissen), koken, muziek luisteren en met vrienden afspreken.

Ik ben het meest geïnteresseerd in privaatrecht maar vragen over andere rechtsgebieden wil ik natuurlijk ook graag beantwoorden!

Mijn collega’s en ik staan op maandag en donderdag (13:30-17:30) en dinsdag, woensdag en vrijdag (8:30-12:30) klaar om jouw juridische vraag telefonisch te beantwoorden.

RedactieEven voorstellen: Nina!