Even voorstellen: Raquel!

RedactieAlgemeen

Hallo allemaal!

Mijn naam is Raquel, ik ben 23 jaar en dit jaar hoop ik mijn bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Erasmus Universiteit af te ronden. Sinds mei 2016 ben ik werkzaam bij de Rechtswinkel.

Ik ben bij de Rechtswinkel gaan werken omdat ik op deze manier anderen kan helpen met de kennis die ik opgedaan heb tijdens mijn studie. Het is voor veel mensen lastig om de juridische regels te vertalen naar een begrijpelijke taal en te bepalen hoe zij een juridisch probleem aan moeten pakken. Ik vind het daarom belangrijk dat iedereen om juridische hulp moet kunnen vragen wanneer dat nodig is. Iedere vraag probeer ik zo goed mogelijk te beantwoorden samen met mijn collega’s. Daarnaast is het werk zo leuk omdat je zelf ontzettend veel dingen leert die niet tijdens je studie aan bod komen.

De rechtsgebieden die mij het meest aanspreken zijn het arbeidsrecht en het verbintenissenrecht. Vragen over een arbeidsovereenkomst, een (consumenten)overeenkomsten en het contractenrecht vind ik erg interessant. Dus mocht u een vraag over een van deze rechtsgebieden hebben, of een ander rechtsgebied, dan help ik u graag!

Mijn collega’s en ik staan op maandag en donderdag (13:30-17:30) en dinsdag, woensdag en vrijdag (8:30-12:30) klaar om jouw juridische vraag telefonisch te beantwoorden.

Lijkt het je leuk om, net als ik, te werken bij de Rechtswinkel en je te verdiepen in diverse juridische vraagstukken? Kijk dan even op onze site en solliciteer vóór zondag 19 maart!

RedactieEven voorstellen: Raquel!