Even voorstellen: Renée

RedactieAlgemeen

img_2022

Bon tardi tur hende! (Hallo allemaal!)

Ik ben Renée, 24 jaar oud en op dit moment bevind ik me op het zonnige Bonaire om te genieten van een welverdiende vakantie. Vanuit dit mooie eiland wil ik jullie graag iets over mezelf vertellen.

In 2012 ben ik gestart met de bachelor Criminologie, waarna ik in 2014 de bachelor Rechtsgeleerdheid ernaast ben gaan volgen. Waarom? Simpelweg omdat een Rechtenopleiding meer mijn ding is. Vanuit het perspectief van een democratische rechtsstaat heeft de mensheid nou eenmaal (rechts)regels nodig om chaos te voorkomen. Mijn droom is om later advocaat te worden en het recht toegankelijk te houden voor iedere partij. Op welk rechtsgebied? Dat blijft voor mij ook nog even een vraagteken.

Hiernaast ben ik tevens student-assistent bij de afdeling studievoorlichting (ESL) en ben ik de First Ambassador van Erasmus School of Law. Ook kun je mij 3 keer per week op het veld (dames 2 R.S.V. Antibarbari) en 1 keer per week in de zaal (dames 1 RS Rotterdamse Studenten) bewonderen tijdens het voetballen. Een 3e helft zit daarbij natuurlijk inbegrepen en ik ben ga dan ook graag naar een feestje in mijn vrije tijd.

Vanuit mijn passie voor het recht ben ik gaan solliciteren bij Stichting Rechtswinkel Rotterdam. Voornamelijk omdat ik het belangrijk vind dat ook de sociaal-juridisch minder kansrijke personen in de samenleving op enige wijze juridisch ondersteund worden. Ik werk hier inmiddels al meer dan een jaar met ontzettend veel plezier. Aangezien ik altijd op zoek ben naar meer uitdaging ben ik sinds mei toegetreden tot het huidige bestuur als secretaris.

Heb jij een juridische vraag over het arbeidsrecht, huur- en woonrecht, personen- en familierecht, erfrecht of het consumentenrecht? Mijn collega’s en ik staan op maandag en donderdag (13:30-17:30) en dinsdag, woensdag en vrijdag (8:30-12:30) klaar om jouw juridische vraag telefonisch te beantwoorden.

RedactieEven voorstellen: Renée