Heeft u vragen over het betalen van kinderalimentatie? Bent u van plan te scheiden en weet u niet waar te beginnen? Zou u wat meer informatie willen over gezag, erkenning of voogdijschap of over het verwerpen of aanvaarden van een erfenis? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons kunt u terecht met al uw vragen over deze onderwerpen en nog meer.

Enkele onderwerpen voor u op een rijtje:

  • Alimentatie: het recht of de plicht tot alimentatie; zowel kinderalimentatie als ook partneralimentatie. Ook kunt u bij ons terecht voor meer informatie over de gevolgen van eventuele wijzigingen voor de alimentatie.
  • Huwelijk, geregistreerd partnerschap, samenlevingscontract: informatie over het aangaan en beëindigen van samenlevingsvormen. – Kinderen: erkenning van kinderen, gezag, voogdij en naamswijzigingen.
  • Echtscheiding: omgangsregeling met de kinderen, verdeling van de boedel.
  • Erfrecht: vragen omtrent de verdeling van de nalatenschap, de gevolgen van het verwerpen of het aanvaarden van de nalatenschap en informatie over wanneer u erfgenaam bent of zou kunnen zijn.

Staat het onderwerp waarover u een vraag heeft er niet bij? Aarzel dan niet en bel ons op! Wellicht weten wij ook daar het antwoord op te geven. Wij zullen u altijd zo goed mogelijk te woord staan. Ook kunnen wij u doorverwijzen naar een advocaat gespecialiseerd in dit rechtsgebied.