Even voorstellen: Marko!

RedactieMedewerkers

Hallo beste lezer,

Mijn naam is Marko en ik ben al een klein jaartje werkzaam bij de Stichting Rechtswinkel Rotterdam. Daarnaast zit ik in mijn laatste jaar van de bachelor Rechtsgeleerdheid op de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Op mijn werk heb ik al snel gemerkt dat ik het leuk vind om mensen te helpen. Toen ik hoorde over de Rechtswinkel leek dit mij dan ook de perfecte manier om dit te doen. Wat is er nou leuker dan mensen helpen met problemen die een enorme invloed hebben op hun leven, te zorgen dat zij hun recht kunnen uitoefenen en een groot verschil kunnen maken! Hierbij merk ik nog vaak dat het soms lastig kan zijn, zelfs al spreekt de wet in jouw voordeel, om het juridisch conflict op te lossen.

Speciaal daarvoor staan mijn collega’s en ik dan ook klaar om te helpen, om te zien waar wij u kunnen helpen en om daarbij een daadwerkelijk verschil te kunnen maken.

Heb je een juridische kwestie of wil je graag weten welke rechten je hebt? Bel de Rechtswinkel en mijn collega’s en ik staan u met plezier te woord!

RedactieEven voorstellen: Marko!