Even voorstellen: Priscilla!

RedactieMedewerkers

Vanaf heden zullen wij eens per twee weken een medewerker voorstellen. Op deze wijze willen wij u een beter beeld geven van de Stichting Rechtswinkel Rotterdam.

img_1941

Hoi! Mijn naam is Priscilla en ik ben 20 jaar oud. Ik ben derdejaars bachelor studente Rechtsgeleerdheid aan de Erasmus Universiteit. Om mij meer bezig te kunnen houden met mijn passie voor het recht ben ik lid geworden van het Erasmus Honours Law College. Naast mijn studie ben ik student-secretaresse bij Rischen & Nijhuis advocaten en vervul ik met veel plezier de functie van voorzitter bij Stichting Rechtswinkel Rotterdam. In mijn vrije tijd ga ik graag stappen met vrienden en vind ik het leuk om het mooie Rotterdam te verkennen op mijn penny board.

Het rechtsgebied dat mijn specifieke interesse heeft is het arbeidsrecht. Onder andere doordat de politiek er continu mee bezig is. Dit maakt het een actueel en interessant rechtsgebied. Door de afhankelijkheidsrelatie die ontstaat tussen de werkgever en de werknemer gaat het naar mijn mening ook echt ergens over. Ten slotte vind ik het ook leuk dat het een heel dynamisch rechtsgebied is. Door de nieuwe wetgeving, vele rechterlijke uitspraken en hoge omloopsnelheid, blijft het oplossen van de geschillen die ontstaan door de complexe arbeidsrelaties en contracten een uitdaging.

Sinds augustus 2015 ben ik werkzaam bij de Stichting Rechtswinkel Rotterdam als juridisch medewerker, omdat ik het belangrijk vind dat een ieder geholpen kan worden met zijn of haar juridische problemen. Daarnaast is het erg leuk om je opgedane kennis in de praktijk te brengen en verder te ontwikkelen binnen een heel gezellig team.

Heb jij een juridische vraag over het arbeidsrecht, huur- en woonrecht, personen- en familierecht, erfrecht of het consumentenrecht? Mijn collega’s en ik staan op maandag en donderdag (13:30-17:30) en dinsdag, woensdag en vrijdag (8:30-12:30) klaar om jouw juridische vraag telefonisch te beantwoorden.

RedactieEven voorstellen: Priscilla!