Even voorstellen: Joyceline!

RedactieMedewerkers

Hi!

Mijn naam is Joyceline en ik ben sinds januari enthousiast medewerker en penningmeester van de Stichting Rechtswinkel Rotterdam. Op dit moment zit ik in de eindfase van de studie Rechtsgeleerdheid in Leiden en zal ik mij volgend jaar gaan specialiseren bij de Master Law and Technology (Informatierecht). Daarnaast houd ik mij in mijn vrije tijd graag bezig met sporten, koken, salsadansen, reizen, creatieve dingen en een fijn sociaal leven.

Vanaf dag 1 bij de Rechtswinkel heb ik al veel mogen meemaken, en heb ik ook zeker veel geleerd. Ik vind het heel belangrijk dat iedereen in onze samenleving (juridisch) geholpen kan worden en draag daar dan ook zeker graag mijn steentje aan bij! Het contact met de mensen, de uiteenlopende vragen en juridische kwesties maken dit werk extra dynamisch en geven mij veel energie en motivatie om mijn kennis en kunde te blijven ontwikkelen. Vaak komen mensen erachter dat ze eigenlijk zelf antwoord kunnen gaan geven op hun eigen vraag, omdat het soms eigenlijk niet juridisch is. Ik ben dan ook juist blij dat ik samen met deze mensen tot concrete antwoorden kan komen, veel mensen gerust kan stellen en veel situaties geen juridisch gevolg hoeven te hebben.

Inmiddels heb ik veel rechtsgebieden mogen zien en ben ik vooral geïnteresseerd in IE, privacy, arbeidsrecht, erfrecht, familierecht en fiscale kwesties. Ik beantwoord graag een vraag over welke kwestie dan ook! Ik hoop dan ook zeker dat ik u kan helpen en begeleiden bij uw (juridische) vraag of kwestie :).

RedactieEven voorstellen: Joyceline!