Even voorstellen: David!

RedactieMedewerkers

Beste lezer,

Mijn naam is David. Ik ben drieëntwintig jaar oud en ik bevind mij momenteel in het derde jaar van mijn bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Al op vroege leeftijd wist ik dat ik rechten wilde studeren. Echter, waar ik vroeger altijd strafrechtadvocaat wilde worden, heb ik inmiddels ontdekt dat mijn passie in het aansprakelijkheidsrecht ligt. Ik hoop dan ook om, na afloop van mijn bachelor, uiteindelijk aan de master Aansprakelijkheid en Verzekering te beginnen.

Nadat ik mijn propedeuse had behaald, ging ik op zoek naar een leuke bijbaan om mijn juridische kennis in de praktijk te brengen. Het duurde niet lang voordat ik bij de Stichting Rechtswinkel Rotterdam als juridisch medewerker aan de slag kon. Inmiddels ben ik hier al een klein jaartje met veel plezier werkzaam. De werkzaamheden bij de Rechtswinkel hebben mij ontzettend veel geleerd. Daarnaast geven deze werkzaamheden mij ook veel voldoening. Het is voor veel mensen lastig om, tijdens een juridisch conflict, de juiste weg naar een rechtvaardige oplossing te vinden. Voor mij is het geweldig wanneer ik deze mensen met mijn juridische kennis hierbij op weg kan helpen.

Iedereen krijgt, vroeg of laat, te maken met de juridische wereld. Het is voor mij en mijn collega’s erg interessant en leuk om mensen met juridisch advies bij te staan, om hen vervolgens te helpen hun rechten geldend te maken. Daarom staan mijn collega’s en ik op maandag en donderdag (13:30-17:30) en dinsdag, woensdag en vrijdag (8:30-12:30) klaar om uw juridische vragen telefonisch te beantwoorden en u te helpen bij het vinden van de juiste weg naar het oplossen van uw probleem.

Tot horens!

RedactieEven voorstellen: David!