Even voorstellen: Max!

RedactieMedewerkers

Hallo lezers, ik ga door het leven als Max.

Ik ben een ondertussen alweer derdejaars bachelorstudent Rechtsgeleerdheid. Ik ben sinds januari j.l. werkzaam bij de Stichting Rechtswinkel Rotterdam en heb me geen moment verveeld. In mijn vrije tijd lees ik, luister ik zoveel mogelijk muziek en af en toe word ik meegesleept in mijn sociale leven.

Mijn werkzame tijd bij de Rechtswinkel heeft me veel geboden. Het leukst blijf ik het contact met de cliënten vinden, vooral als we samen tot een oplossing komen. Het valt mij op hoe vaak mensen, nadat ze door ons op hun rechten en plichten zijn gewezen, zèlf tot een oplossing kunnen komen. Ik zie mijn werk dan ook meer als algemene probleemoplosser dan slechts juridisch adviseur. Het is prachtig als mensen erachter komen dat veel problemen toch niet zo ingewikkeld blijken als ze lijken.

Ik ben voornemens om na mijn bacheloropleiding een master Privaatrecht af te ronden, om daarna de advocatuur in te gaan. Zelf ben ik er nog niet helemaal uit of dat alles tot een commerciële of meer kleinschalige praktijk gaat leiden, maar dat zie ik allemaal wel tegen de tijd dat er keuzes gemaakt moeten worden. Uiteindelijk vind ik elke vraag een interessante vraag, en daarom neem ik nog steeds met plezier de telefoon op als u belt.

RedactieEven voorstellen: Max!